MicroStrategys Bitcoin-oppkjøp vekker panikk, bransjeaktører tilbyr strategisk løsning

MicroStrategy har vært på en Bitcoin-kjøpstid siden august da den overrasket kryptovalutamarkedet, med et Bitcoin-kjøp på over 21 000 (BTC).

I måneden som fulgte minnet Business Intelligence-giganten kryptolandskapet om at det nettopp kom i gang med sin langsiktige Bitcoin-oppkjøpsstrategi, og kjøpte 16.766 BTC, enda et Bitcoin-kjøp på en million dollar som satte ballen i rull for selskapet og lignende firmaer.

På det tidspunktet da selskapet først tok et sprang ut i markedet, var diskusjonen rundt firmaets innvirkning på Bitcoin-økosystemet ikke så alvorlig som den er nå. MicroStrategys siste kunngjøring har absolutt økt markedets bekymring, og nå mer enn noen gang er tilskuere fra industrien skeptiske til utfallet.

FUD bygger seg opp

MicroStrategy har allerede gjort det klart tidligere at det gikk stort på Bitcoin. Grunnleggeren, Michael Saylor, har laget flere bullish tweets om Bitcoin og hvordan selskapet ikke bare er her i god tid, men også i lang tid.

Visstnok vil ikke det fremtidige BTC-anskaffelsen på $ 400 millioner være selskapets siste, men effekten av dette massive bullish trekket kan dempe markedet og nøkkelaktører tar opp muligheten for dette, mens de tilbyr løsninger som kan hjelpe Bitcoinere å holde investeringene trygge. . Analytikeren Joseph Young som har “blandede følelser”, om regulatorisk press som selskapet kan tiltrekke seg, når det gjelder det enorme Bitcoin-kjøpet, hadde dette å si:

Har løpet til bunnen begynt?

På overflatenivå er MicroStrategys ankomst til kryptomarkedet bullish, i den forstand at andre eksterne selskaper kan følge i sine fotspor og akseptere Bitcoin som en ideell sikring mot global økonomisk inflasjon. Det som kanskje ikke er så opplagt, er hvordan selskapets statskasser som MicroStrategy legger mer press på BTCs tilbud.

Vijay Boyapati, en frittalende Bitcoiner, og forfatter veide inn, og bemerket at det enorme kjøpepresset bare skaper en fremtidig massiv Bitcoin, spekulerer Vijay i at firmaet enten kan stille opp mot en konkurrent, betale for bedriftsgjeld eller finansiere sin tradisjonelle virksomhet operasjoner, men MicroStrategy har ennå ikke kommet med noen uttalelser som bekrefter eller avkrefter det, og mangelen på åpenhet fra bedriftsfirmaer, i likhet med Coinbases beryktede programvaresak, har alltid forlatt markedet i panikkmodus.

Crypto-Youtuber som går under navnet MMCrypto, fliset inn i samtalen og vinket Bitcoinere til å knytte seg til Bitcoins. Mange ganger tidligere har analytikere presentert denne strategien, og forklart at det å selge ut av panikk ikke er et pålitelig markedstrekk, men denne gangen, sier kryptomediepersonligheten;

I mellomtiden er handelsmenn fortsatt bekymret for at hvaler kan overse dette og i stedet dumpe og gjenopprette til en lavere pris.